fredag 24 februari 2012

Tung förlust för skadedrabbat AIK

AIK kom till spel i Karlstad med en växande skadelista och lämnade Värmland med en ännu längre. 

I andra perioden klev Daniel Bång av matchen, sjuk. Och viktige backen Fredrik Carlsson klev av med en skada på axeln efter en tackling mot sargen. Oklart hur länge han kan bli borta men enligt AIKs hemsida handlar det om tre-fyra veckor.


Tungt, tungt för Gnaget som var nära att bli nollade men, som ändå fick in ett tröstmål på slutet då Victor Ahlström satte 3-1 i slutminuterna.

Jag försökte ringa "Fish" om den här axelskadan men han hade inte telefonen på när jag testade i alla fall...vi får se om det går bättre under fredagen. Och om jag hinner ringa men jag hoppas det.

AIK ligger, trots förlusten, kvar som sjua då Djurgården slog Linköping. Och har alltså fortfarande tre pinnar ner till Smålandslaget och fem poäng till Modo (som också förlorade) i ingensmanslandet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hudacek till AIK nästa säsong, vad säger du om det?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article14425568.ab

Marie Hallman sa...

Anonym: De var ju intresserade inför den här säsongen men nobbade honom när Fasth stannade. Hudy har verkligen talang och jobbar oerhört seriöst. När han kom hit hade han aldrig haft en målvaktstränare i hela sitt liv, han har ändrat hela sitt spel och samtidigt hållit nollan sju gånger i ett väldigt ungt och oerfaret lag. Och kommer jobba röven av sig om han får chansen. Jag tycker AIK ska ta honom.