lördag 4 februari 2012

DIF vs Brynäs o Modo vs AIK

Ett lag med streckkramp och ett utan, så nu hoppas jag att Brynäs drar upp tempot - trots att man är gäster - och sätter fart på den här tillställningen. Det gynnar Djurgården också tror jag.

DIF får tillbaka Jimmie Ölvestad, David Printz och Mika Zibanejad, däremot saknas Daniel Tjärnqvist, Mattias Tjärnqvist, Mattias Carlsson och Jonas Almtorp.Att tabelläget (elva) är jobbigt för DIF vet ni men det är faktiskt bara målskillnad (sju mål) upp till fast mark på tionde platsen och fyra pinnar upp till AIK på slutspelsplats och elva matcher kvar (med den här) så hopp finns även om det blir svårare för varje omgång att klättra uppåt (då det hela tiden är lag ovanför som vinner också).
Så vinst är - som vanligt för Djurgården - ett måste.

AIK är uppe på Norrlandsturné, men spelar sin match med början 18.30. Modo ligger en poäng före AIK så det är sexpoängsmatch - som så ofta numera - där med.

Jag är på Hovet och gör lite härifrån, sedan hoppas jag  hinna se lite av Modo AIK på tv, ska hur som helst försöka ringa någon efteråt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan så skönt med en AIK seger ,jag bara älskar detta lag,saknar bara Sandberg my favorit player ,kul med spelare med lite hjärta för laget.Du gör ett kanon jobb Marie

Marie Hallman sa...

Anonym: Tack du :)) Jag hoppas också Sampa är tillbaka snart, en av mina favoritspelare (ja jag har många men ändå) också!