söndag 12 februari 2012

Rosén nöjd, trots bara några byten i pp

 
(Rosén i landslagsmundering. FOTO.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Hade alltså samma problem med intervjun med Robert Rosén (jäkla skit!). Men fritt ur minnet så sa AIK-forwarden att...

...han var nöjd med att ha fått rulla runt på fyra kedjor i dag, vilket ju var mycket mer än i förra matchen.... det bara blev några enstaka byten i pp men han tyckte att de som väl spelade gjorde det så bra att det var självklart att just de skulle fortsätta spela.

...han kände av att det gick klart snabbare i landslaget, att det blev så tydligt att man har mindre utrymme för misstag och för att reparera misstag men han kände att han tagit stora steg framåt och att det gett honom mycket att få vara med de här dagarna. Han tyckte det hade utvecklat honom mycket.

... Han tyckte den största skillnaden var den individuella skickligheten hos motståndarna, Mårts taktik tyckte han var rätt lik den som AIK har med offensiv, aggressiv hockey.


(Fasth intervjuade Rosén som....FOTO.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Sedan höll Robert Rosén och Viktor Fasth på skojade och intervjuade varandra för AIKs hemsidas räkning. Fasth konstaterade (på skämt och med ett stort garv så klart) att han - förutom alla andra priser borde ha blivit - bästa forward. Rosén slog fast att AIK har "i princip" sju hemmamatcher på de tio omgångar som återstår och att det skulle ta AIK till slutspel.


... intervjuade Fasth. Känns som priset som bästa reporter gick till... nja det var nog delat där. Lika iilla, ha, ha. FOTO.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Sorry för de sumpade intervjuerna. Kan som sagt inte begripa riktigt vad det är som gått fel heller.

Inga kommentarer: