söndag 26 februari 2012

AIK vs Timrå

Hängmatch i elitserien i dag (om man nu kan säga det med det här råddiga spelschemat) men alla andra spelade igår, i dag möts AIK och Timrå på Hovet.

En match som givetvis intresserar alla de andra lagen runt strecken.Timrå är ju klara för kvalserien men AIK vill ju både behålla den slutspelplats man är på samt se till att öka på avståndet ner till kvalserien eftersom man inte är helt klara för slutspel ännu.

AIK har haft problem med skador, och har det fortfarande även om det har lättat lite. Christian Sandeberg (ben) Johannes Salmonsson (knä), Fredrik Carlsson (knä),  Fredrik Svensson (ljumske), Daniel Bång (sjuk) är alla på frånvarolistan.

Men Josh MacNevin, Kent McDonell och Daniel Rudslättär alla tillbaka i spel. Junioren Mathias Franzén som har varit inne och vikarierat lite är sjuk, däremot får Nicklas Heinerö som fick speltid i förra matchen ny chans som extraspelare. Mattias Janmark-Nylen, Joakim Nordström och David Lillieström Karlsson bildar en juniorkedja som fjärdeline.


TImrå saknar också ett gäng spelare: Fredrik Bremberg, Andreas Molinder, Antti Halonen, Johan "Gnagarn" Andersson, Johan "Bagarn" Andersson och Johan Motin. Joel Östman är uppsatt som sjundeback, målvakten Stefan Ridderwall är utanför laget.

AIK har Fasth i mål med Niklas Lundström som backup, Timrå startar med Joakim Lundström med Aleksis Ahlqvist som backup

Inga kommentarer: