torsdag 2 februari 2012

DIF vs HV71 och Skellefteå vs AIK

Andra matchen med Tony Zabel som headcoach och ett minst sagt tufft skadeläge. 

Förutom redan tidigare skadade Daniel Tjärnqvist (hjärnskakning), Mika Zibanejad (hjärnskakning), Jimmie Ölvestad (magsjuka) saknas nu även Mattias Carlsson, Jonas Almtorp, Mathias Tjärnqvist och David Printz.


DIF får fylla på med juniorer, det är bara göra sitt livs match som gäller för de grabbarna. Känns ingen press liksom...

Gustaf Wesslau står i alla fall på sin post i kassen, Tyler Plante är backup för DIF. HV71 sätter Daniel Larsson i mål.

AIK är uppe i norr och möter Skellefteå. Där ställer man (enligt swehockey) Markus Svensson i mål med Fasth som back up, jag antar att man bara vill ge lite speltid åt Markus också. Skellefteå har Joacim Eriksson i mål.

AIK har en klart bätte skadesits än ärkerivalen DIF med bara tre borta: Christopher Aspeqvist, David Lillieström Karlsson och Christian Sandberg, precis som i tisdags.

Jag är på Hovet, kommer göra ett par grejer härifrånl. Vi får se om jag hinner göra något AIK, ska upp snortidigt i morgon för att åka iväg till ett jobb och måste hinna sova emellan. Så det beror lite på hur lång matchen blir här och så vidare. Men DIF grejer kommer i alla fall eftersom jag är på plats här.

Inga kommentarer: