måndag 7 december 2009

Blicken mot norr...

... blir det i kväll då både Djurgården och SSK är på besök uppe i Norrland. DIF möter Skellefteå borta, SSK har åkt till Timrå.

Återigen en dum vecka detta för mig då 08 lagen först spelar borta båda två och sedan hemma båda två på torsdag. Jag gillar ju när det är omlott så det hela tiden finns en hemmamatch att åka på. Ikväll var det ingen och så blir det bryderier på torsdag, vilken jag ska åka till. Hm.

Inte blir det bättre av att kommentatorn på Djurgårdsmatchen låter som en av de som kommenterar trav. Jag tror till och med att det är han. Så fort det händer något så kör han samma tempoväxlingar som han gör i travreferaten och jag sitter hela tiden och bara väntar på travklassikern " och det är hårrrttt i mååååål". Oerhört frustrerande.

Tänkte växla lite mellan matcherna nu när båda är på tv men vi får se hur länge jag står ut med travtilltalet under hockeymatchen...

Jag kommer försöka få tag i någon i både SSK och DIF efter matchen. Hamnar här på bloggen sent i kväll i såfall, brukar ju ta extra tid när de är på bortaresa och väntar någon timme med att sätta på mobilerna efter matchen.

Inga kommentarer: