tisdag 1 december 2009

Going solo...



Som ni kanske har märkt så har jag i dagarna haft inlägg både på Hockey24 och här på min gamla sajt, den som jag gjorde i somras när jag slutade City.

Men från och med i dag så kommer jag endast att lägga inläggen här på den sajt ni läser nu.
Domännamnet är detsamma, så den som redan hade www.hockeymedmariehallman.se som länk behöver inte göra något. Skriver man in det så hamnar man här automatiskt eftersom jag har pekat om namnet hit.

Ni andra får gärna lägga till länken.... var och en som läser är jätteviktiga för mig. Det är ni som gör det värt att hålla på trots att jag fortfarande går back på sajten.

Och känner ni för det så får ni gärna sprida ordet att det är här jag skriver nu. Jag har inte en susning om hur många som hittar hit via domännamnet eller hur många som har hittat in till sajten via hockey24 så om ni ser någon som undrar var jag tog vägen och om jag slutat så får ni hälsa att jag är här. Alive and kicking :)

Inläggen kommer - som tidigare - vara med mitt stuk. Blir ingen skillnad för att jag flyttar hit, jag är ju som jag är och tänker och jobbar som jag gör. Enda skillnaden är att jag nu återigen inte kommer ha bildbyrå bilder från matcherna, så ni får hålla till godo med mina egenhändigt fotade från pressläktaren eller nere i omklädningsrummen/korridorerna. Jag hoppas ju å andra sidan att det är texterna och inte bilderna som gör att ni i första hand väljer att läsa här.... så det ska förhoppningsvis vara okej.

Sådärja. Nu har vi klarat av detta. Nu kör vi. Häng med!!

4 kommentarer:

Sven D. sa...

Hej Marie!
Jag tycker detta är bättre, den andra var "lite rörig"!

Din blogg är det enda man behöver läsa, de andra är det lätt att hoppa över!

Jag tror jag skrivit det tidigare, men jag skriver det igen, dina intervjuer med spelare eller ledare efter matcherna sitter jag och väntar på!

Robin S sa...

Bilderna är inte det viktigaste.. det är dina texter inför/under/efter som vi vill ha! Tack för en grymt bra blogg!

Marina sa...

Jag håller med Sven... Bättre när du kör själv!
Att du dessutom går back hade jag ingen aning om...

Dina texter o intervjuer inför och/eller efter matcherna är numer de enda jag läser... Stort beröm för allt arbete du lägger ner!

Och som vanligt, får du tag på Blaz en match så intervju :)

Marie Hallman sa...

Sven, Robin och Marina: Tack :) Det värmer. Och tack för att ni läser, det är verkligen det som gör att jag fortsätter :D