söndag 27 december 2009

Linus Klasen: "Jag är ju mig själv"

Sådärja, alla texter till Expressen klara, jag är hemma och här har ni det överblivna snacket med Linus Klasen.
Det finns givetvis artiklar i Expressen att läsa, en om SSK och en om Skellefteå jag har (söndag förmiddag) inte sett någon ute på webben ännu. Lägger ut en länk om de nu lägger ut texten på nätet. Jag hoppas det, då de bästa citaten finns där....

Men här har ni tills dess som sagt lite överblivit snack med Klasen (och Heed i inlägget under):


(ny lagkapten i ny frissa... FOTO Marie Hallman)


...om att nu vara lagkapten:

Jag kommer inte att ändra min personlighet bara för att jag har ett C på tröjan, jag är ju mig själv.


... att det äntligen blev seger efter sju raka förluster:

– Riktigt skönt framför allt eftersom jag inte trodde det skulle gå SÅ här bra efter all julmat och all julgodis vi har stoppat i oss, ha ha, nä men alla var riktigt bra framåt, alla vågade, det var det som behövdes för att vinna matchen.


... hur stor roll alla förändringar spelat:

– Det är alltid bra att få in nytt blod, även om det bara var en spelare, (Patrick Yetman) men ledningen och tränarna såg väl att det var bäst att göra något som det nu var, att den här förändringen kanske skulle få tillstånd en ändring för alla och så blev det. Det visade vi prov på i dag.


...största skillnaden på SSK före och efter the total jul make-over

– Nä men kanske att alla fick vila lite, fick vara med familjen och tänka efter lite. Få en nystart, det är ändå 25 matcher kvar, det är mycket på gång nu.


... spelet mot Skellefteå

– Vi har tränat mycket på försvarsspelet och verkligen bestämt att nu spelar vi så här och så här. Det funkade bra i dag. Vi var tunga att möta, spelade tajt framför deras mål och gjorde allt rätt idag, då vann vi också.

Linus sa som sagt lite till, om ni är här innan jag letat upp länken så får ni gärna gå in på expressens hockeysajt som finns på den här länken, och kolla om artikeln med Linus Klasen och Tim Heed ligger ute!


Inga kommentarer: