torsdag 3 december 2009

Ingen Foppa på Hovet i kväll

Oj! Här har det haussats och spekulerats och eldats på både här och där inför kvällens fajt mellan Djurgårde och Modo inför ett fullsatt Hovet.

Så bara poff. Försvann ett av vedträna ur brasan.

(Foppa stannar hemma i Övik och missar därmed mötet mot Djurgården FOTO: Marie Hallman/ ARKIVBILD)

Så här står det på Modos hemsida:

" Superstjärnan Peter Forsberg spelar inte med MODO Hockey mot Djurgården i kväll. Peter besväras en aning av en "upper body injury". Diagnosen som sådan handlar om dag för dag."

Det var, enligt klubbens presschef, Foppa själv som tog beslutet att stanna kvar hemma i Övik när resten av laget reste ner till Stockholm. Foppa har ju varit värsta poängmaskinen och lyft laget de matcher som han har spelat den här säsongen. Modo ÄR blekare utan honom, det går inte att komma ifrån.

Nu verkar det som om Marcus Näslund är med i alla fall, så det blir åtminstone en superstjärna i Modotröja på isen.

Jag vet inte om det jublas eller inte i Djurgården efter det här beskedet, men man får ju hoppas att den taggning som garanterat var på gång, är fortsatt hög. Det går ju inte att slappna av bara för att Foppa stannar hemma. Näslund är som sagt på isen och underskattning är ju världens tuffaste motståndare. Oavsett vilka man möter.

Och fullsatt blir det ju hur som helst, biljettbokningen var stängd redan i går när jag kollade, och med det tryck det har varit på Hovet finns bara ett läge för Djurgården i kväll också, full fart framåt!

Modo har för övrigt bara vunnit en match borta vid full tid så här långt. Men man har också tre segrar på övertid, en av dessa kom just mot Djurgården senast då Modo MED Foppa besökte Hovet.

Inga kommentarer: