söndag 20 december 2009

Härligt Damkronorna!

8-0 mot Tyskland. 6-2 mot Ryssland och i dag, söndag, 2-0 mot Finland. Damkronorna gjorde en kanoninsats i sin 4-nationsturnering i helgen.

Målskyttar mot Tyskland:
Isabelle Jordansson 2 mål, Cecilia Östberg 2, Katarina Timglas 2, Erika Grahm och Klara Myrén ett mål vardera.

Målskyttar mot Ryssland:
Cecilia Östberg, Katarina Timglas, Pernilla Winberg, Tina Enström, Emilia Andersson och Erika Udén Johansson.

Målskyttar mot Finland:
Isabelle Jordansson och Erika Holst.

Det står inget i förbundets om vem som höll nollan mot Tyskland, men Kim Martin höll i alla fall nollan i den avslutande matchen mot Finland. Mot Ryssland delade hon och AIK:s Valentina Lizana på sysslan.

Damkronorna vann så klart hela turneringen. Way to go tjejer!!!
Mycket bra jobbat.

2 kommentarer:

Mårten sa...

Snälla Marie sänk inte din fina sajt med att skriva om något som inte ens är värdigt att få kallas hockey.
Galler på samtliga spelare, dåligt tempo, lösa skott och inga tacklingar. Det är INTE hockey. Sen är ju intresset lika med noll. Hur fasen kan man ha en högsta serie, där det kommer tolv pers på en match? Det går bara inte att ta på allvar. Lägg ner skiten och lägg pengarna på killarnas juniorhockey i stället. Där kommer det åtminstone nästan 400 pers på varje match och det finns några som bryr sig. Exempelvis sågs HV-Frölunda i J20 SuperElit södra av 425 pers, det behöver damernas riksserie tre omgångar att orka upp i och då måste man räkna in publiksiffrorna från alla matcher!

Marie Hallman sa...

Mårten: Då behöver de lite ljus på sig ,damerna, tycker jag. DE vill dessutom tacklas coh spela utan galler. Men gubbarna som bestämmer säger nej.
Och så sällan som jag skriver om Damhockey (tyvärr tycker jag, men jag hinner inte och har prioriterat bort) så kan de absolut få den lilla plats som de får tycker jag.

Kommer bli en hel del juniorhockey här nu, med anledning av JVM föresten.
Kommer lite med DIF-anknytning i morgon :)