lördag 19 december 2009

Hannula.....igen.

Jag vet att många Djurgårdsfans undrar hur det har gått för Hannula på de A-lagsträningar där han varit med och kört från i tisdags (innan dess var det bara med juniorerna och hockeygymnasiet).

I den intervju som jag gjorde med Mika Hannula förra helgen (ni hittar den på den här länken) berättade ju Mika att han nu skulle testa mer matchliknande situationer och köra fullt ut för att se om knät håller för spel då han mest kört skridskoåkning med juniorerna.

Jag undrar också hur det går och har lyssnat runt lite. Det besked jag har fått från en källa med total koll på läget är att lagledningen bestämmer sig på juldagen för om han ska spela eller inte när serien drar igång igen på annandagen.

A-laget har ju några träningar före julaftonen också så än finns det lite mer tid att testa och få upp farten i benen på Hannula. Är väl därför de vill vänta med beslutet antar jag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nillson Otto Hannula

Zigi Ante kuger

Ölve Jacob Tjärna

Brodin Honken Fimpen

Då blir det SM GULG!!!!!!!!!

Anonym sa...

Till anonym:

Tjärna är skadad och borta för resten av säsongen. Tim Eriksson har du inte ens med och han har varit bland de bästa senaste tiden. Likaså med Danielsson... nä du får nog tänka till en extra gång där med ditt lag ;)

Men visst ser det bra ut!

/Jepe

Anonym sa...

Såhär ska det se ut!

Nilsson Otto Hannula
Zigi Ante Tim
Ölve Kruger Tjärna
Danielsson Honken Fimpen

Tjärna är inte borta resten av säsongen. Tyvärr så går Jabob sönder under jvm...

Difaren sa...

Tjörna spelar nog mest troligt inte emr den här säsongen det är dock inte helt säkra men lutar åt att han inte spelar mkt mer den här säsongen iaf

Stefan sa...

Efter junior-vm

Ölvestad - Ottosson - Nilson

Hannula - Krüger - Zigomanis

Danielsson - Engqvist - Josefsson

Eriksson - Holmqvist - Eklund

Ragnarsson - Holmqvist
Printz - Klubertanz
Pettersson - Deilert

Pelle sa...

Undrar vem som är den störste strulputte som finns i svensk hockey. Hannula eller Stefan Pettersson.

Stefan sa...

Pelle..

Skulle nog säga Dick Axelsson.

Marie Hallman sa...

Till alla som skrivit lag:
Jag är rädd för att Jepe och Difarn KAN vara,säger inte att det är så men KAN vara rätt ute. Jag frågade Tjärnqvist efter derbyt hur läget var då visste han inte, skullle veta mer efter 2-3 veckor sa han då.

Men hörni, alla har ju glömt...sillen ju! Han hade det lite tungt några matcher men är ju minst lika bra som Brodin (no offense, men det är han ju)

Men det är ju bra att de har så många att välja mellan nu, behövs fyra producerande femmor nu när det är galet späckat med matcher från juldagen och fram till OS.

Pelle o Stefan:
Det där får stå för er... finns nog både fler och "värre". FInns ofta bakomliggande saker också som man inte alltid känner till...

Marie Hallman sa...

späckat med matcher från ANNANDAGEN ska det stå co inget annat...