tisdag 8 december 2009

Heino tillbaka i målet mot Malmö


(Christopher Heino Lindberg. Foto: Marie Hallman/ ARKIVBILD)

Viktig match i kväll när tabelltrean AIK är på besök i Malmö arena för att möta sexan i tabellen. Gnaget är en pinne före inför matchen och kan koppla ett minigrepp om man vinner i kväll.

Jo jag vet, halva serien återstår, men ändå. Det gäller att ta varje liten chans till försprång som man kan få nu inför den avslutande halvan.

Malmö har ju tydligen stängt av stjärnan Calle Söderberg i en match. Enligt uppgifter i media för att han - som han själv hävdar - med glimten i ögat efterlyst en lekkamrat på isen.

Men herregud. Har ingen där nere någon humor längre? Lite får man väl tåla.

I AIK är Christopher Heino-Lindberg tillbaka i målet. AIK började åka ner mot Malmö redan i går morse klockan 07.00 Man stannade i Skillingaryd längs vägen för en träning, kom fram till Malmö vid 18 och körde en träning i arenan i går kväll och har värmt i dag på förmiddagen.

Heino är som sagt tillbaka i mål. Fredrik Holmgren är däremot kvar hemma. Han uppges vara frisk nu men kör med juniorerna medan a-laget är borta. Jonatan Bjurö är därför backup i kväll.

Backarna Stefan Johansson och Dick Tärnström saknas, det är skador uppe vid axel och nacke på båda. Tärnström hoppas ju Bengt-Åke Gustafsson ska följa med till Moskva så han är forthoppningsvis på bättringsvägen... lät ju så i går på förbundskaptenen i alla fall.

Jag vet inte, men antar att forwarden David Engblom saknas också, pga sitt krånglande knä.

Patric Gozzi är hur som helst med som extraforward.

Inga kommentarer: