onsdag 30 december 2009

Tidig timeout i Tälje

Sista matcherna för året är igång....

SSK tog tidig timeout redan 12.17 efter att Frölunda bland annat fått göra 1-0 genom Christian Bäckman efter 10.55.

Djurgården är på besök i Ängelholm, leder med 1-0 efter första perioden där Marcus Nilsson gjorde 1-0 strax före pausen.

Själv är jag i Södertälje, jobbar åt Expressen, det innebär att SSK texterna kommer upp någon gång framåt 1-2 i natt. Om jag inte stupar innan, då kommer de upp i morgon bitti. Ska försöka få tag på någon i Djurgården, kan bli kärvt med tanke påa tt jg måste göra klart Expressengrejerna först.

Om det inte går så gör jag ett försök på imorgon förmiddag.

Tack för tålamod trots allt strul hörni!

3 kommentarer:

Nacka Nisse sa...

Ska bli kul läsning, troligtvis roligare än dagens match. Var nog den tråkigaste matchen jag sett på länge och såhär i efterhand känns det helt otroligt att SSK lyckades vinna. Men inte mig emot, otroligt skönt med 8 pinnar på dom tre senaste.

Kommer snacket inte upp inatt så har man iaf en anledning att ta sig ur sängen imorgon ;)

Marie Hallman sa...

Nacka Nisse: Tack du, ja jag var hemma kvart över två i natt så jag gjorde klart det först nu på förmiddagen.Bättre sent än aldrig...
Gott nytt år!

Nacka Nisse sa...

Härligt med seger för småkronorna (nej kan inte hålla mig borta från hoekeyn även om det är nyårsafton...). Dom måste spela bättre i egenzon om det ska bli något nu när det är dags för semi. Går inte att slå dom där crosspassarna i egen zon mot typ USA.

Gott Nytt år Marie, så ses vi 2lax10!