söndag 13 december 2009

Dags att koppla greppet?

AIK tar emot Malmö nu i eftermiddag.
Dick Tärnström och Richards Gynge saknas, som ni kunde läsa på bloggen i fredags.

Då hoppades Rikard Franzén att David Engblom skulle kunna börja matchas in i några byten också men så blir det inte. Han saknas också. Liksom skadade backen Stefan Johansson.

Däremot ärMathias Franzén född -92 med. Han har gjort två matcher, så det här blir hans tredje sa Anders Gozzi precis nu när jag frågade.
Patrik Nemeth, också född 92 finns även han med på isen. Det här är femten matchen den här säsongen som han finns med i laget.

Christopher Heino-Lindberg står i målet för AIK, Markus Svensson vaktar Malmös mål.

AIK vann nere i Malmö, för första gången på nästa nio år sedan. Har fyra poäng mer än sexan Malmö, tre poäng mer än femman Almtuna och en poäng upp till trean Mora (allt detta inför matchen) och skulle må bra av att koppla ett litet grepp inför den avslutande halvan.

Jag är på plats på Hovet, snack med någon i AIK kommer senare i kväll.

4 kommentarer:

Larry sa...

När det kommer lite folk till Hovet, då underpresterar Gnaget rejält. Så har det varit i varje match med "mycket" publik den här säsongen. Tycker inte spelarna ska gnälla på dåligt publikfölje när de inte presterar när publiken väl kommer. De skrämmer ju bort de extra marginalåskådarna som inte tycker det är så kul att gå och se sitt favoritlag förlora.

Anonym sa...

Tvivlar på att det spelar någon större roll för spelarna om det är 1500 eller 2300 som kommer och tittar. Särskilt inte på en arena som tar 8000. Det är bara en dålig ursäkt.

Marie Hallman sa...

Larry: Jag kan hålla med om att AIK lyckats pricka in sina sämsta insatser då det varit lite mer folk på Hovet. Men jag håller med anonym om att det är en risig ursäkt att komma med. AIK har jag trots allt bara förlorat två av sina hemmamatcher vid full tid. Så den ursäkten håller inte.

Marie Hallman sa...

Anonym: precis, jag håller med dig!