torsdag 16 december 2010

Det börjar närma sig nu...

... nej inte jul (okej den med) utan the final cut, den sista gallringen till JVM.

Förbundskaptenen Roger Rönnberg har inte velat säga exakt när truppen släpps men med tanke på att det är öppet hus för media på fredag eftermiddag - och det i inbjudan står att media endast kommer att få träffa de som ska åka så kommer ju besked till spelarna antingen under torsdagen eller fredagen.

Det skulle vara fyra pass under torsdagen, två fys och två på is men förmiddagens träningar är inställda så det blir ett fys och ett ispass på eftermiddagen. Jag tänkte åka dit i dag, torsdag och mest troligt även till det öppna huset på fredagen, har ett uppdrag för Expressen men har även tänkt göra något till bloggen. Vi får se vad det blir, beror lite på hur det går för de spelare jag har tänkt prata med.

Intressant så här långt är ju att Fredrik Claesson - som trodde han bara skulle få stanna en dag på lägret - har fått stanna alla tre så här långt och då förstås även spelat i alla tre internmatcherna.

Djurgårdens Marcus Sörensen och AIK:s Joakim Nordström har också funnits med  i uttagningsmatcherna trots att de inte var med i bruttotruppen från början.

Verkar som att Sörensen fick lämna när klubbkamraten Patrick Cehlin - som inte spelade de två första tryoutfajterna  - kom in (Vet inte varför han missade de två första men anar skada då han fick en puck i ansiktet i sista matchen , ska kolla det) Nordström har dock varit kvar, liksom som sagt Claesson.

Ska bli spännande att se laget och att följa JVM, det är så sjukt mycket känslor och glädje mitt i allvaret kring de matcherna. Brukar vara riktiga höjdare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med lite junisuppdatering. Håller med dig om att JVM är en av de absoluta höjdpunkterna på hockeyhalvåret!

Hoppas Cehlin är fräsch och kan åka.

Jojo

Sophia sa...

Tack Marie, jag ser även fram emot morgondagens rapporter i bloggen o Expressen. Det är ju skoj för killarna att komma med även om det blir kännbart i lagen. Undrar om detta påverkar derbyt något..Jobba bra :)

Marie Hallman sa...

jojo: cehlin är fräsch, syns inte ens längr att han fick pucken i fejjan, kommer mer om det i en lång intervju senare men han är hur fräsch som helst :0)

Sophia: blir inget för expressen tyvärr, tanken var att jag skulle skriva om nisse andersson där om han kom med men det gjorde han ju inte så det frös inne kan man säga. Har däremot gjort intervju med nemeth och cehlin som jag kommer att lägga ut på bloggen, håll utkik :0)
Tack för att du läser också!