torsdag 16 december 2010

JVM-laget laddar... med lite udda övningar

Var ut till Väsby och träningen med den preliminära JVM-truppen.
Det var härligt mycket glädje och vilja under träningen. Det tävlades om alltifrån att sätta puckhinkar på skallen på lagkamrater till såklart även (99 % av tiden) att få pucken i mål.

Var några härliga närkamps övningar också där ingen satte något emellan. Underbart.
Här är lite blandade bilder i lite osorterad ordning från träningen:


(Sista övningen för dagen, Lägg fyra däck på isen, dela fyra lag och kör sedan först att fösa däcken runt med arslet vinner....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


(Det krävs lite speciell teknik.... att man tar fart och sedan i full speed liksom hoppar ner och landar på däcken, i farten för att få däcken att föras framåt av just farten... .Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


( Sedan upp igen och så där höll de på runt hela isen, blir nog rätt jobbigt efter ett tag. Till sist skulle pucken = däcket in i mål, på samma sätt, då gick det som det gick....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


 
(Vi hoppar tillbaka lite i tid. Och den lite mer normala träningen... .Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


 
( Full fart i tvåmålsspelet på tvären....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


 
(Lite genomgång....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)
... inga bromsar, rätt in in i kaklet. .Foto:www.hockeymedmariehallman.se)(.Foto:www.hockeymedmariehallman.se)(.Foto:www.hockeymedmariehallman.se)(puckhinken på rätt ställe, sekunden innan satt den upp och ner på skallen. .Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


Jag har lite snack med Patrik Nemeth, AIK inför resan mot JVM och ett längre porträtt med Patrick Cehlin, Djurgården också. Jag fick lite hemlig hjälp med frågorna till Cehlin ... så det blev en rätt rolig intervju. Nemeth bjöd som alltid på sköna svar på sina frågor. Men de grejerna har jag planerat att göra klart på fredagen. Håll gärna utkik efter det.

(Höll på att glömma men jag lovade ju  att kolla skadeläget med just de här två och Nemeths knä är bra nu, Cehlins fejs också. Mer om det i intervjuerna senare)

Inga kommentarer: