onsdag 29 december 2010

Hannulas agent: " Vi för lite diskussioner med Djurgården och några andra klubbar"


Jag har i ett par månader nu fått frågor om Mika Hannula, vad som händer och vad han gör.
Hannula gjorde förra vintern ett bra korttidskontrakt hos Djurgården innan han drog till KHL.
Och nu vill många veta om det är aktuellt igen.

Så jag har kollat läget med Mikas agent, Tommy Öström som säger så här om….

… läget rent fysiskt:
– Mika är på väg att komma igång nu, han har opererats för en mindre ljumskskada. Det är inget allvarligt och det är Tre Kronors (och AIKs) läkare Björn Waldebäck som har opererat. Men det är ingen stor grej, är inget sånt sportshernia utan en mindre mer vanlig ljumskskada.

… hur han tränar nu:
– Han har tränat vanlig träning nu ett tag, har kört med olika division ett klubbar i Stockholm med folk som han känner. Han har varit lite på is med de klubbarna också.

… vad som är på gång nu och framöver när det gäller kontrakt:
– Vi för lite diskussioner med Djurgården och några andra klubbar. Men det är inget konkret ännu, det har INTE gått in i något skede med förhandlingar än utan det är mer att vi har stämt av med olika klubbar om hur läget ser ut och där är Djurgården en av dem klubbarna.

…. Vad Mika är mest sugen på, spel i Sverige eller spel utomlands?
– Vi får se, det kan bli Sverige, det kan bli utomlands, det kan bli båda. Det kan vara både ett kortsiktigt eller ett långsiktigt kontrakt, vi vet inte just nu vad det blir.

 … om Mika kan tänka sig att köra ett ”komma igång kontrakt” som det han hade med Djurgården förra vintern?
– Det finns såna alternativ ja, han måste ju komma igång någonstans men sedan får man se vart det leder i så fall. Det kan jag inte spekulera i nu.

… när det mest troligt börjar hända saker mer konkret:
– Jag ska åka till JVM på lördag och kommer stämma av med Mika  hur läget ser ut innan dess. Vi ska höras av i dagarna har vi sagt. Jag kommer eventuellt hinna snacka lite med klubbarna som vi haft kontakt med också innan dess men jag tror inget händer före nyår rent konkret. Jag åker ju som sagt bort på lördag och är hemma den femte januari och jag finner det osannolikt att det händer någonting med kontrakt innan dess.

Inga kommentarer: