fredag 31 december 2010

Ledin " Bättre sent än aldrig "


 
(Ledin och pingvinmössan. Konstaterade att det tagit tid att sätta första kassen, men "bättre sent än aldrig" Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Per Ledin var såklart desto gladare.
Om det kan ni läsa i min TT-artikel som bland annat finns på hockeykanalen, klicka här om ni vill läsa den.

Han är rätt skön Ledin, hade en pingvinmössa som inte var av denna världen men var – i sann Ledinanda- extra nöjd över pingvinerna.

Hans 4-3 blev avgörande i matchen och förutom det ni hittar i TT-artikeln så sa Ledin även så här om…

… den lätt bisarra målstafetten där lagen turads om att göra mål:
– SSK grejade det bra. Vi (HV) var inte tillräckligt koncentrerade samtidigt som de (SSK) kommer ut hårt, kör på och gör mål. Vi ville göra det så snyggt (suck) men vi fick målen i rätta lägena, så det löste sig ändå.

… SSK:
– De har hittat sin stil, de krigar och får sina direktiv av Popovic som står där och hetsar på. De gör det bra men vi tar musten ur dem när vi får mål i rätta och viktiga lägen, vi har marginalerna på vår sida.

… om det verkligen bara är marginaler på rätt sida? Eller snarare skicklighet?
– Nä men vi har haft stolpe ut ett tag i höst men nu har vi hittat tillbaka till grunderna och till de roller som vi ska ha. Det gäller att jobba hårt och få bort slarvet så får man med sig flytet. Vi har tillexempel marginalerna med oss när vi hittar tom kasse, vi har lite medstuds där.

… om irritationen på sig själv när han hade världens läge i första att skjuta över en liggande Pontus Sjögren men passar vidare till Falk som missar:
– Man blir mest förbannad på sig själv, sätter jag den i första där så blir det ju en annan match, så passar jag i stället för att skjuta… så typiskt mig (suck).

Inga kommentarer: