tisdag 28 december 2010

Jhonas och Wesslau del 22 -insnöat

 Blev ingen match för Jhonas Enroths Portland i helgen. De skulle möta Worcester i söndags men matchen ställdes in på grund av snöoväder och är nu flyttad till 18 januari.

Gustaf Wesslau råkade delvis ut för samma öde. Hans Springfield skulle möta Oscar Möllers Manchester i går måndag men den matchen försvann också i snöstormen. Inget nytt datum är satt för den ännu.
Men Springfield lyckades i alla fall spela på söndagen, då mot Providence. Man vann med 5-2 men Wesslau vaktade båsdörren så det är inte så mycket mer att säga om det.

...i övrigt så:

... Gjorde Jonas Andersson 1+1 när Manitoba slog Peoria med 5-2 natten till idag (svensk tid). Andersson spelade fram till 1-1 i pp i andra perioden och gjorde 5-2 målet i tom bur i slutet av tredje. Han stod nere på blå och skickade pucken över hela isen, enligt hemsidan. Lagkompisen Eddie Läck fortsätter föresten storspela, han tvingades visserligen släppa in två mål men när första kom så hade han hållit nollan i 127 minuter och 26 sekunder i sträck! Bra där Eddie!

... var Figren, Engqvist och  Urbom (första femman) i gång i söndags i Bridgeport, Hamilton och Albany. Ingen noterades för poäng dock.


... Linus Klasen är ju upplockad till Nashville och fick chansen när Nashville mötte St Louis på annandagen (natt mot måndag svensk tid). Han fick mycket speltid, 16.21 (vilket var 20 byten) men noterades inte för några poäng. Nashville förlorade matchen med 0-2

4 kommentarer:

J sa...

Linus Klasen är ju upplockad till Nashville och fick chansen när Phoenix mötte St Louis.

:-) Dags för ytterligare ett snack med nygge om det blir någon mellandagsrea?

Marie Hallman sa...

ah, lite trött där ska ändra. bra att ni håller ordning på trötter här... :0) Nygge? Vet inte om jag hinner. Får se.

Anonym sa...

Nisse Ekman borta resten av säsongen.. Så jävla tråkigt.

Marie Hallman sa...

anonym: ja enormt, lessen för hans skull, verkligen hoppas nu han blir frisk till att börja med