torsdag 9 december 2010

GRATIS TÄVLING! Vinn sprillans nya halsskydd från Bauer!

 (Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


Snart jul och för er som, till exempel, letar en hockeyjulklapp (eller bara vill ha ändå) finns nu chansen att - helt gratis - tävla om ett proffsigt halsskydd i senaste modell från Bauer.

Skydden ser ni här på bilderna, det är inbyggd i tröjans halslinning och själva halslinningen är av Kevlar. De kostar runt 5-600 kronor styck i butik så det är riktigt bra priser som står på spel.

 (Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Jag har två halsskydd att tävla ut, en i tröjstorlek Large och en i tröjstorlek Medium. Själva halsstorleken är 38-43 centimeter på båda.


 (Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Tävlingen är gratis och det enda ni behöver göra för att vara med är att mejla mig namn, adress och rätt svar på nedanstående fråga. Sedan drar jag lott mellan de som har svarat rätt.

Tävlingsfrågan: Vad heter den Pokal som Svenska Mästarna vinner.
Svarsalterantiv: A Le Fat   B Le Mat   C Le Hat

Mejla rätt svar till mejl@hockeymedmariehallman.se senast söndag 12 december. När klockan passerat midnatt mot måndag är tävlingen stängd. (Skriv gärna om det är Large eller Medium som passar bäst)


Johan Davidsson i HV71 är en av de spelare som använder den här sortens halsskydd, ni kan kolla in en video med honom om det på den här länken.

6 kommentarer:

djurgårds micke sa...

Öhhh, ok?
Kul tävling.. En spelares prylar hade varit schysst men va fasen ska man med detta till? Riktar sig till typ 8% av dina läsare eller ska man ha halsskydd på stan?

Anonym sa...

sen kan man ju välja själv om man verkligen behöver kommentera det.

Marie Hallman sa...

djugårdsmicke: Jag blev erbjuden av Bauer att lotta ut två halsskydd. Jag tyckte det var synd att tacka nej och hittills har en hel del hört av sig faktiskt. finns ju en hel del yngre som spelar, finns föräldrar som har ungdomar som spelar så några är glada för det även om du inte är det.

anonym:precis.

Marie Hallman sa...

Jag brukar föresten köra lite grillor själv i bland, finns många som spelar på skoj och som kan ha glädje av den.
Det går för övrigt att använda tröjan när man åker skidor och långfärdsskridskor också. Funkar som undertröja, kragen är av kevlar = mjukt men starkt material.

Anonym sa...

Men Marie för sjutton! Du kan ju inte ge folk chansen att få saker gratis som man kanske inte vill ha! Skärp dig varför ger du inte bort en bil som Oprah eller lyxresa till Bali! Nä nu tänker jag inte läsa här nått mer!

(för er som inte fattar detta så är det ironi, va glada att ni kan vinna något öht!)

När kommer infon inför ikväll upp?

/Jepe

Marie Hallman sa...

Jepe: :0D !
jag har gjort en hockeytorsdag nu, var och gjorde lite annat på dagen.. har inte bestämt mig än vilken match jag ska se på.
Men eftersom jag ser alla SSK:s hemmamatcher och därför fler SSK matcher så blir det antingen AIK eller DIF. Men jag följer ju upp alla tre på något sätt ändå, antingen i dag eller i morgon :0)