söndag 5 december 2010

En riktig rövare

Oj vilken galen match det verkar ha varit uppe i Skellefteå, där hemmalaget slog AIK  med 5-4 efter straffar.
Det var mål som dömdes bort, självmål som nickades in, spelare som flög till höger och vänster.

Och det var - om jag ser rätt - en riktigt rövare, det vill säga ett mål där spelare med flit skickar pucken i röven på målvakten och liksom vallar in pucken via bakdelen på keepern.

Ser ut som att Melker Karlsson lyckas göra precis just det på Viktor Fasth vid 2-0. Var även Karlsson, som enligt mediauppgifter nickade in det självmål som innebar en 1-2 reducering för Gnaget. Gynge fick det målet officiellt.


För SSK blev det ännu en tung förlust, nollade 0-3 mot Linköping borta. Pontus Sjögren stod - säger han själv i media - för en jättetabbe när han släppte in ett höstlöv ivägsinglat från mitten av isen. Samtidigt så vinner man inga hockeymatcher när man gör noll mål framåt så det är nog läge för hela gänget att ta sig en funderare på vad man vill egentligen.

Pekka Saarenheimo har fått kicken, eller i alla fall "ombetts leta ny klubb" men det går ju inte att sparka hela laget så de som är kvar måste ta tag i problemen nu innan det är för sent.

Jag ska försöka få tag i lite AIK och SSK folk under söndagen. Håll utkik!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt underhållande holmgång uppe i Hållkäfteå! Bra tempo och tuffa tag. Synd bara att lappskojarna fick med sig 2 poäng den här gången, men vi tar dem (igen) nästa gång istället.

Marie Hallman sa...

Anonym Verkar ha varit en kalasmatch. Ska se reprisen tänkte jag!