söndag 5 december 2010

Marcus Nilson "Helt klart många lägen att göra mål"


 
(Marcus Nilson i intervju med Radiosporten där han åter fick fundera kring måltorkan. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Marcus Nilson hade ett gäng fina lägen, kom bland annat helt fri efter att en Timråspelare drattat på röven och tappat pucken, samt fick även lägga straffen när Jimmie Ölvestad drogs omkull i tredje.

Så här säger han om….

… att det här var fjärde matchen på rad som Djurgården förlorar på övertid eller straffar:
– Det är inget jag tänker på, det är mer tillfälligheter när man väl hamnar där på övertid. Men vi måste försöka vinna innan vid är vid övertiden istället, speciellt när vi är det bättre laget. Det tycker man väl alltid att man är men nu har vi helt klart många lägen att göra mål.

 
(Autografskrivning efter matchen. Och visst är killen till vänster sjukt lik Ronnie Pettersson?! Men det är inte han, ingen släkting heller visade det sig när jag frågade om de var brorsor eller något. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

… Djurgårdslaget snackat om den jobbiga sviten?
– Nej, det blir så där ibland men det är inget vi har snackat om, att det har blivit så är inget vi kan kontrollera nu i efterhand ändå.

… hur DIF ska bryta trenden:
– Det blir ju bara hypotetiskt snack, vi måste skicka in fler puckar i mål helt enkelt.


Marcus svarade på en fråga om straffen också, Svaret finns med i en Expressenartikel som jag inte kan lägga ut förrän efter söndag lunch. Lägger ut en länk eller kopia av artikeln då.

Inga kommentarer: