tisdag 7 december 2010

Uppryckning, tack!

Dags för uppryckning nu för 08 lagen.


Djurgården tar emot Luleå hemma och har tre spelare uttagna till landslaget, Luleå har inga så upp till bevis nu DIF. Hur bra är ni? Fyra övertids alternativt strafftorskar imponerar inte. Nu vill jag se lite mer beslutsamhet, lite mer kommando över matchen. I 60 minuter... som tränarna brukar säga.
DIF förlorade första matchen hemma med 2-3 och första matchen borta med 1-3 så tredje gången gillt då kanske?


Södertälje tar emot Frölunda hemma  och nere på isen såg jag nyss en lååååååååång Viktor Svedberg testa lite skott. Svedberg är en av flera unga spelare i Frölunda som har skadeproblem.
SSK har två segrar mot Frölunda, 2-1 borta på övertid den 2 oktober och 5-1 hemma senast 18 november.
Då var SSK riktigt bra och gästerna under isen, känns som om formkurvorna gått åt motsatta hållen för båda lagen efter det men jag hoppas SSK tar tag i spelet från start och visar lite jävlar anamma dem med så är det inte omöjligt med en tredje seger.

Jag är, som alltid vid SSK hemmamatch, på plats i Tälje och skriver för TT. Kommer lite grejer i natt när jag är klart med det och lite annat till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I dag var det inget snack. Djurgården vann riktigt rättvist. Spelmässig utklassning i de två första med en skottstatistik som talar sitt tydliga språk - 31-15 till Dif!

Fy fasen vad kul, förresten, att Sörensen fick göra mål i sin debut!

Frank sa...

Niklas Svedberg???? Vad har Brynäs målvakt i Frölunda och göra. Var det målvakten Lundström du syftade på eller vem var det när du skrev Svedberg?

Marcus Ahlén sa...

Tredje gången gillt var det ja :)

Instämmer med Anonym att det var riktigt kul för Sörensen att hänga dit pucken direkt, även om han fick god hjälp av Luleå-backen. :)

Thom sa...

@ Frank, var hittar du Niklas Svedberg? Däremot står det om en Viktor Svedberg i frölunda... men du kanske bara hade bråttom...?

Härliga DIF! Nu lossnar det!

Marie Hallman sa...

Anonym! Ja skitkul ju!

Frank o Thom: jag skrev fel från början och ändrade sedan till viktor. Det var nämligen Viktor Svedberg som var på isen. vi satt oc funderade på om han var släkt med niklas och någonstans där smög det sig in.. men viktor var det. Han fick tyvärr inte spela dock, var bara med på värmningen.

marcus: :0)