tisdag 14 december 2010

Tre Kronor på Hovet - bildspecial

Tre Kronor hinner bara ned en träning tillsammans på Hovet innan man drar till Ryssland.
Den körde man i dag, klockan fem.

Här är lite bilder, jag har snackat med två av Rysslandsproffsen också, Robert Nilsson och Daniel Fernholm, kommer snart i inlägg ovanför. Men först  lite bilder.

(Danne Larsson var en av målvakterna....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


 För de som undrar hur femmorna (två gula och två blå) tränade så var det här:
Gul femma: David Petrasek, Daniel Fernholm, Marcus Krüger, Patrick Zachrisson, Dick Axelsson.
Gul femma: Magnus Johansson, Mattias Ekholm, Robban Nilsson, Niklas Persson, Martin Thörnberg
Blå femma: Sebastian Erixon, David Rundblad, Joakim Lindström, Fredrik Warg, Björn Melin
Blå femma: Staffan Kronwall, Daniel Brodin, Nicklas Danielsson, Jimmie Ericsson,  Mattias Sjögren

Som ni ser så är det sju backar och 13 forwards. Det ska egentligen vara 14 forwards men jag lyckades inte hitta Jakob Silfverberg, eller så var jag dålig på att leta... tänkte inte på det förrän nu faktiskt. Men här är lite bilder.


(Foto:www.hockeymedmariehallman.se) 
(...Mårts instruerar...Foto:www.hockeymedmariehallman.se) (... Stefan Liv var den andra målvakten....Foto:www.hockeymedmariehallman.se)
 (SSK:s och Tre Kronors målvakts tränare Stefan Ladhe fick vara tekningshjälp.Foto:www.hockeymedmariehallman.se)  (... Linköpings Magnus Johansson och Djurgårdens Staffan Kronwall. Avd: konstnärligt... Foto:www.hockeymedmariehallman.se) (Friläges/ straffträning. Det, syns inte här men det är en spelare bakom.......Foto:www.hockeymedmariehallman.se) (Här syns det bättre. I stället för att åka en och en så kom en blå och en gul från varsitt håll och tävlade om pucken, den som vann fick pröva att sätta friläget/straffen. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


 
(De som har satt sina tittar på. Foto:www.hockeymedmariehallman.se) 


(Danne Larsson och Stefan Liv diskuterar bloggattacker...Närå! Jag bara skojar. De är bra vänner och posar lite inför SVT:s kamera i stället... Foto:www.hockeymedmariehallman.se)
(Robban Nilsson och Niklas Persson tittar på i väntan på sin tur att intervjuas av SVT. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

5 kommentarer:

Sophia sa...

Hej och tack för en jättebra blogg! Kommer du rapportera något om stockholmskillarna i JVM-truppen innan de reser till USA? Undrar hur det ser ut på skadefronten..

Marie Hallman sa...

Sophia: Hej, tack själv för en snälla ord och att du läser!! Jo jag ska åka till JVM-lägret torsdag och fredag. Det är först då det blir klart med vilka som åker. Ska messa Cehlin i morgon också. Han fick ju en puck i fejjan i sista matchen, vet inte om det är den som spökar?!

Bengan sa...

Lahde??
Då kan det knappast bli speciellt stabilt målvaktsspel med tanke på det taffliga jobb han gjort i SSK. SSK har ju släppt in flest mål och varken Sjögren eller Helenius har ju varit speciellt stabila mer än i någon enstaka match. Varför inte ta in AIK:s målvaktstränare i stället? Han är ju bevisligen betydligt mycket bättre. Eller varför inte Erik Granqvist? Lahde känns verkligen som en B-lösning.

Sophia sa...

Hej Marie! Det låter bra och jag ser fram emot att få höra hur läget är med alla. Man vill ju ha så mycket Stockholmsrepresentation som möjligt i truppen så klart :)Cehlin verkar inte ha varit med hittills i internmatcherna men vi får väl se vad som händer idag. Ha det gott!

Marie Hallman sa...

Bengan: Ladhe är en av sveriges bästa målvaktstränare. Det har han bevisat i flera år. De du nämner är också bra. Men jag tycker Ladhe är ett klockrent val. Han har dessutom jobbat med Mårts i J20 landslaget i flera år så jag antar att mårts tycker att Ladhe gör ett bra jobb. Är ju inte han som står i kassen, det får spelarna sköta själva...

sophia: det är ju lite kluvet! Kul att de får åka men de blir hål att fylla i lagen hemma samtidigt.